Tuesday, 10 May 2011

a hand to hold

 

Some days it almost destroys me. Some days the disappointment settles into my chest with the weight of several anchors, dragging me down.

Some days I need a hand to hold and a tummy to lay my head on, and some days I need other people to believe in me.

Because although I'm trying to learn to feel better without needing to constantly rely on other people, some days are too heavy with tears. Some days I just need to be told who I am and why I am worth keeping around.


(Also, this Noah and the Whale thing is getting out of hand. How can a band singing I do believe that everyone has one chance to fuck up their lives and accompanying that sentiment with violins expect me not to fall head over heels in love with them?)

5 comments:

 1. Voi Ida rakas, miten onnettoman surulliseksi tää kaikki mut tekeekään, se miten mä näen miten sun on paha olla itses kanssa. Kun sitä osais sanoa jotakin viisasta, löytää oikeat sanat, saadakseni sut uskomaan miten hyvä sä oot juuri noin, mutta mun olo on aika avuton. Mä näen sussa vaan niin paljon, niin paljon mielettömän kauniita asioita. Voi kumpa itsekkin sen näkisit. Sä oot enemmän kuin tarpeeksi ja mun sori, jotain oli sanottava mutta tuli vaan tämmöstä sekavaaaaaa. toivottavasti huominen tuo vähän kepeyttä tullessaan, halaukset. oot superi. ja ps. sori että oon niin kornija sekava.

  ReplyDelete
 2. olet kaunis
  kuin tämä laulu

  http://soundcloud.com/texicalli-records/boys-summertime-love

  ReplyDelete
 3. Sofiaaaaaa oi olet rakas. Joskus on vaan paha olla, tiedäthän, silloin on pakko vuodattaa. Mutta te kaikki ihanat kyllä autatte hurjasti ihan vaan olemassaolollanne. Etkä ole korni etkä sekava vaan yksinomaan mahtava. :)

  Ja senkin mäntti Anonymous, ei tuollaista pidä sanoa nimettömänä. (Kiitos silti hurjasti, kuka lienetkään.)

  ReplyDelete
 4. öööö moi mä tulin tänne aikeissa samanlainen vuodatus ku Soffulla mutta se ehtiki eka..... noh, olet silti tosi rakas ja olen pahoillani ellen aina osaa sanoa tai tehdä sitä mitä pitäisi, kun näen ettei sun ole hyvä olla. Olen vielä enemmän pahoillani siitä että voit huonosti (öh kuulostaa siltä että oisit aikeissa oksentaa), teidäthän että oon aina täällä ulottuvillasi, sisko :))

  ReplyDelete
 5. :') Ootte ihan liian ihania kaikki voi hyvä luoja. <3

  ReplyDelete